På svenska In English
PRODUKTER

Kundernas recensioner
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra nyheter och fantastiska erbjudande.
NYHETSBREV

Välkommen!

På vår hemsida kan du hitta det mesta du behöver när du anordnar konferens, bröllop, fest, catering, middag, student fest m.m.

Tanken med denna webbutik har växt fram genom åren då vi arrangerat många fester där vi var tvungna att köpa eller hyra porslin. Det var ofta frustrerande när vi  tvingandes  använda  befintligt, tråkigt och ointressant porslin. Vid andra tillfällen köpte vi engångs produkter som inte höll måttet hela kvällen.

Vi tog saken i egna händer och efter månader av letande har vi äntligen hittat ”Det” som vi visste fanns någonstans i världen.

Det är med stort nöje som vill vi presentera vår nya kollektion av exklusiva engångsprodukter. De är prisvärda och har hög kvalité. Våra andra produkter är ett komplement till  ” En lyckad fest.”

Under de senaste 20 åren har vi genom företaget CH & Partners arbetat som konsulter för både mindre och större företag. Vi arrangerar konferenser, fester, kick off's, underhållning m.m. med en stor framgång.


Genom vårt arbete och de tusentals konferenser som vi har ordnat har vi etablerat de allra bästa kontakterna med hotell, slott, cateringföretag, restauranger, bussbolag, fotografer och underhållare i Scandinavia.

Låt oss veta dina behov, så hjälper vi dig.

Vi är konsulter som erbjuder professionella råd för att guida dig, oavsett om det är en konferens, fest, bröllop, kick off eller något annat arrangemang.

Dina behov är vår prioritet!

the easy way
Killevägen 13
230 40 BARA
info@theeasyway.se
Telefon: 0046 (0) 40 44 82 93
Mobile: 0046 (0) 70 40 18 526
Företaget innehar F-Skattsedel


Enjoy the easy way!