På svenska In English
PRODUKTER

Kundernas recensioner
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra nyheter och fantastiska erbjudande.
NYHETSBREV

http://www.niceparty.se/se/

Letar du underhållning till festen? Hemma, företaget, festen. Skolan, konferens ja, precis var du vill.Varmt välkommen till Nice Party och vårt breda utbud med festlekar, partylekar och roliga aktiviteter som passar för alla fester och kalas! I sortimentet hittar du roliga och spännande lekar för både vuxna och barn! Mordmysterier och mordgåtor, skattjakter, musikquiz, musikfrågesporter och musiklekar! Enkelt och smidigt - alla produkter finns för direkt nedladdning till DIN dator!

http://www.relevent.se/

Relevent jobbar framför allt med varumärkesbyggande och imagehöjande event som produktlanseringar, VIP-kvällar, invigningar, galafester och interna företagsevenemang. Inget uppdrag är för stort eller för litet eller likt något annat. Vi utvecklar gärna eventkoncept som synkas med den övriga kommunikationen.

http://www.samspel.com/

Samspel arbetar med en unik form av teambildning där man på ett konkret och roligt sätt upplever teamkänsla och
gruppdynamik. Ni kommer på kort tid uppleva att er grupp blir mer sammansvetsad och kreativ.

Under några timmar får Ni lära Er spela var sitt blåsinstrument och sedan utnyttja de nya kunskaperna för att
spela tillsammans i en blåsorkester. Vi står för allt nödvändigt material och Ni behöver inte åka någonstans utan vi kommer till Er. Antingen direkt till Ert företag eller till det hotell/konferenscenter där Ni har Er konferens.


 
http://www.sweeties.se/shop/


Sweeties är en av Sveriges största och mest kompletta E-butik för Bröllop, Bal & Fest.


http://www.partajservice.se/

Partajservice AB erbjuder professionella och prisvärda tjänster som festfixare för alla typer av små och stora fester, företasgsevent, konferenser, festivaler samt torgmöten etc. Företaget är sedan 1987 är en väletablerad eventarrangör i södra Sverige.

http://www.rentachef.nu/

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för olika sorters matlagningsevents. Rent a Chef kan erbjuda gourmet homecooking, aktiv matlagning, eventcooking, konsultering. Rent a Chef har även matlagningsstudios i Stockholm, Malmö och Norrköping.

http://www.sthoor.se/

Dryckesprovningar med Simon Axéll - Thoor
”Med sin breda kunskap inom mat och dryck tar Simon med oss på fascinerande resor i vin– samt spritvärlden. Simon har stor erfarenhet ifrån Skandinaviens krogscen. Såväl kungamiddagar som egna restauranger har lagts till erfarenheterna”.

 http://www.hotcouture.se/

Brudklänningar i Malmö!
En butik med helt fantastiska Bröllopsklänningar,
Balklänningar och Festklänningar i fransk design

http://www.svenskahemsidor.com/

Anmäl din sida eller blogg till helt gratis.