På svenska In English
PRODUKTER

Kundernas recensioner
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra nyheter och fantastiska erbjudande.
NYHETSBREV
Jag vill tacka min kära kunder som tar sig tid med att återkomma med feedback till oss.
Det värmer.  Tack igen. Varmaste hälsningar Annette Hansson


Ellen Oseng. Göteborg
Scenograf, kostymör, rekvisitör. För filmen Snabba Cash 2.

Hej Annette!
Dina fina rislampor blev en succé då vi filmade en utomhus bröllopsfest i slutet på oktober. Vi var lite oroliga för vädret, om det skulle börja regna och blåsa och om de ville klara av det ruskiga höstvädret i Göteborg. Det gjorde de!
Väldigt vackert med 50 rosa rislampor mot alla fina höstfärger.

Tyvärr kan jag inte ge dig några bilder från filmen innan den haft premiär. Den kommer på bio september/oktober nästa år.

Bästa hälsningar
EllenRelevent AB. Göteborg
Event & Communication Agency.
Therése. Weibull. Projektledare.

Hej Annette.
Vi anordnar många stora arrangemang åt större och mindre företag. Det var jätte kul att hitta the easy way. Vi har aldrig sett så vackra engångsartiklar någonsin.De Rektangulära 1000 tallrikarna som vi har köpt av dig var mycket fina och våra kunder var mycket nöjda. Vi kommer absolut att handla hos dig fler ganger..

Hej Annette

Roland från Stockholm.

Jag är mycket nöjd med mina produkter.
The Easy way löste mitt problem. Hur får jag snabbt tag i 24 st. martiniglas till festen utan att det skall kosta en förmögenhet?
Sen var det en snabb leverans som uppskattade mycket. Beställning torsdag em. och jag
hade glasen fredag eftermiddag. Slutsats. Snabbt och prisvärt!

 
Hej Annette.
Lee från Stockholm.

Dina tallrikar, knivar och gafflar är fantastiska. Fest borden såg mycket eleganta!


Hej Annette.
Jessica från Göteborg
Midsommarafton för 100 personer. Jag har köpt 100 vita tallrikar med silverkant, assietter och vinglas . Jätte lyckad, vi var mycket mycket nöjda. Kommer absolut att handla hos dig fler gånger .
Allt blev Kanon! Skickar bilder snart. Kram. Jessica.

Magnus från Lund.

Hej Annette
Jag är glad att återkomma med feedback. Festen var mycket lyckad. Samtliga mina gäster var förbluffade över dina produkter. Allt, champagne och vinglas, tallrikar, besticken. Det var så lyxigt att slippa disken för en gång skull. Min fru var mycket nöjd. Både jag och mina gäster kommer att handla hos dig igen. Tack för en mycket bra  service och snabb leverans.Christina från Knislinge.
Hej Annette
Vi är mycket nöjda med våra köp. Tallrikar och glas i silver. Ett mycket trevligt bemötande fick jag när jag ringde det betyder mycket, och mycket fin hemsida
Vi har bara gott att säga om dig så vi ska tipsa så många vi kan om dina produkter.Tack än en gång för allt.

Elisabeth från Ystad
Hej Annette
Måste verkligen tacka min man för det vackra smyckeset som han köpte till mig på din shop.Jag kände mig och känner mig vacker varje gång jag bär på mina fina smycken. Jag kommer absolut att handla hos er och rekommendera vidare till alla jag känner. Tack igen
Margareth från Bara.

Hej Annette
Jag är mycket nöjd med mina smycken som jag köpte hos er. Jag får komplimanger varje gång jag har de på mig. Kommer absolut att handla hos er och rekommendera vidare. Tack för en mycket god service.
Stefan från Höör.
Hej Annette
Snabba på att mejla bekräftelse på ordern, Mycket nöjd med mina köp.Mycket trevliga att prata med och mycket mycket snabb leverans.
Rekommenderas allra varmast.

Anne från Köpenhamn.

Hej Annette
Vilka fina servettringar, har aldrig sett såna innan. Mina gäster slutade inte prata om ringarna under hela kvällen.  Jag gav de din webbadress under förutsättning att de inte ska köpa samma färg som jag;)Jag tror du kommer att få många kunder från Danmark.

Tack för tipset att sprida dessa på olika ställe i huset. Så fint det är när jag har de på mina ljusstakar, det glittrar så fint och ger en vacker lyster.
Kristina från Falun.

Hej Annette

Jag är mycket nöjd med mina köp av tallrikar och bestick, Jag kommer att handla igen hos er. Lycka till med shopen.
Tuula från Stockholm
Hej Annette
Tydlig beställningssida. Fantastiskt bra återkoppling ang. min beställning och varorna kom snabbt. Bra kvalité på tallrikar och glas som jag köpte. Mycket nöjd och kan tänka mig handla hos er igen.
Agneta från Finland
Hej Annette
Jag är nöjd med mina köp och kan tänka mig att handla hos er igen.